SLOTS, Aage

Mand 1927 -  (91 år)


Personlige oplysninger    |    Medie    |    Notater    |    Alle    |    PDF

 • Navn SLOTS, Aage 
  Født 16 okt. 1927  Tim Find alle personer med begivenheder på dette sted 
  Køn Mand 
  Person-ID I362  My Genealogy
  Sidst ændret 26 jul. 2017 

  Far SLOTS, Jens Poul Hansen,   f. 5 jan. 1878, Tim, Ringkøbing-Skjern Municipality, Central Denmark Region, Denmark, Tim, Central Denmark Region, Denmark Find alle personer med begivenheder på dette sted,   d. 1961, Tim Find alle personer med begivenheder på dette sted  (Alder 82 år) 
  Mor PEDERSEN, Kirstine Victoria,   f. 28 sep. 1884, Brejning Find alle personer med begivenheder på dette sted,   d. 1959, Tim Find alle personer med begivenheder på dette sted  (Alder 74 år) 
  Gift 13 dec. 1911  Tim Find alle personer med begivenheder på dette sted 
  • Ægtefælle: Jens Poul Hansen Slots
  Familie-ID F93  Gruppeskema  |  Familie Tavle

  Familie RASMUSSEN, Birgitte Louise Bach,   f. 10 jan. 1951, Horsens Find alle personer med begivenheder på dette sted  (Alder 68 år) 
  Sidst ændret 26 jul. 2017 
  Familie-ID F204  Gruppeskema  |  Familie Tavle

 • Billeder
  Aage Slots
  Aage Slots
  C:/Users/Bruger/Documents/GEDCOM TIL TNG/gedcom_Photos/P22748_48_65.jpg
  C:/Users/Bruger/Documents/GEDCOM TIL TNG/gedcom_Photos/P22748_48_65.jpg

 • Notater 
  • SLOTSVIN V/ AAGE SLOTS


   STENGADE 58, N


   3000 HELSINGØR
   2010
   Forretningsindehaver Aage Slots har søgt kommunen om tilladelse til at rive det flere hundrede år gamle bevaringsværdige hovedhus på Stengade 58 ned, som tidligere har fungeret som købmandsgård og de seneste ti år som vin- og spiritusforretning drevet af Aage Slots. Årsagen til nedrivningsansøgningen skyldes, at bygningen er i så dårlig stand, at Aage Slots er blevet tilrådet en nedrivning af arkitektfirmaet Karl Henning Sørensen arkitekter, som han har bestilt til at udføre arbejdet for sig.


   - De har rådet mig til at rive forhuset ned, da det er så fyldt med svamp, at det er håbløst at kaste sig ud i en renovering. I forvejen har jeg fået tilladelse til at rive baghuset ned. Det indgår i ansøgningen, at jeg vil opføre et hus i samme stil, som den oprindelige bygning, siger Aage Slots, som oplyser, at han de sidste fem år har arbejdet på at få tilladelse til en istandsættelse af ejendommen på Stengade 58, som han overtog for ti år siden.


   Hvorvidt Aage Slots får lov til at rive den bevaringsværdige bygning ned og opføre et nyt hus i samme stil afhænger blandt andet af Kulturarvsstyrelsen, der som øverste myndighed på området har sagen til vurdering. Repræsentanter fra Kulturarvsstyrelsen var i sidste måned ude for at besigtige den historiske bygning, oplyser Teknisk Forvaltnings Byggesagsafdeling i Helsingør Kommune.


   - Vi forventer et svar fra Kulturarvsstyrelsen i løbet af et par dage. Det er ikke på forhånd muligt at vurdere hvilket svar, man vil komme med. Vi regner med, at sagen er klar til at blive behandlet på ejendoms- og miljøudvalgsmødets møde i starten af næste måned, oplyser byggesagsbehandler Thomas E. Beck fra Teknisk Forvaltning.   '''Fredning af Stengade 58, Helsingør'''


   Afgørelse   Kulturarvsstyrelsen har besluttet at frede forhus, sidehus, baghus og gårdsplads på ejendommen Stengade 58, matr.nr. 211, Helsingør Bygrunde, Helsingør Kommune.   Beslutningen er truffet efter § 3 i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger.