VESTERLUND, Knud Brandi

Mand 1941 - 2006  (65 år)


Personlige oplysninger    |    Notater    |    Alle    |    PDF

 • Navn VESTERLUND, Knud Brandi 
  Født 16 maj 1941 
  Køn Mand 
  Død 29 aug. 2006 
  Person-ID I419  My Genealogy
  Sidst ændret 26 jul. 2017 

  Far VESTERLUND, Peter,   f. 16 jun. 1911,   d. 8 jan. 1979  (Alder 67 år) 
  Mor BRANDI, Dagmar Cecilie Louise Christine,   f. 16 maj 1912, Ødsted Find alle personer med begivenheder på dette sted,   d. 26 sep. 1993, Give Find alle personer med begivenheder på dette sted  (Alder 81 år) 
  Familie-ID F248  Gruppeskema  |  Familie Tavle

  Familie MOUSTGAARD, Ellen,   f. 11 sep. 1943, Langelund Find alle personer med begivenheder på dette sted,   d. 3 jan. 1992, Ejstrupholm Find alle personer med begivenheder på dette sted  (Alder 48 år) 
  Gift 22 maj 1963  Langelund Find alle personer med begivenheder på dette sted 
  Børn 
   1. VESTERLUND, Jørn,   f. 27 feb. 1966, Ejstrupholm Find alle personer med begivenheder på dette sted  (Alder 53 år)
   2. VESTERLUND, Else,   f. 19 feb. 1970, Ejstrupholm Find alle personer med begivenheder på dette sted  (Alder 49 år)
  Sidst ændret 26 jul. 2017 
  Familie-ID F105  Gruppeskema  |  Familie Tavle

 • Notater 
  • Dødsfald :

   Knud Vesterlund, Pårup, er død. Han blev 65 år. Han levede en stor del af sit liv ved Ejstrupholm, hvor han havde en meget stor berøringsflade. Hans altoverskyggende interesse var naturen. Knud Vesterlund ejede og drev i en længere årrække gården på Givevej 45, hvor han blandt andet i stor stil havde opdræt han af agerhøns, som blev solgt ¬til det meste af Europa. Efter, hans første kone døde, fandt han en ny livsledsager, som bor i Pårup. I 1992 solgte han gården på Givevej til Peter Schjøtt og flyttede til Pårup. Året efter blev han gift med Gerda, der da også fik efternavnet Vesterlund. Begge kom i en årræk¬ke til at arbejde på Peter ¬Schjøtt's Planteskole ved Ejstrupholm, så de kunne følges ad på arbejde. Knud Vesterlund kunne her arbejde under åben himmel, som han satte ¬stor pris på, og han var meget afholdt på sin arbejdsplads. Lystfiskeri og i særdeleshed jagt var hans store fritidsinteresse. Han blev betegnet som en særdeles dygtig jæger. I en længere årrække var han, schweisshundefører, og i flere omgange sad han i, bestyrelsen for Ejstrup¬holm Jagt og Skyttefore¬ning. Han var blandt anden også instruktør, når der blev holdt knivkursus. Gerda og Knud Vester¬lund gik på efterløn for cirka tre år siden, men fortsatte med at kom¬me en del til Ejstrupholm, og naturen var stadig hans et og alt.

   Det var da også på en fisketur, at døden indhen¬tede ham. Han og Gerda sejlede ud en morgen for at fiske ud for Djursland i en båd, de lige havde købt. Pludselig faldt, Knud Vesterlund om med det, der viste sig at være en blodprop i hjertet. Hustruen fik manøvreret båden i land, hvor det i før¬ste omgang lykkedes at få ham genoplivet, men få dage senere døde han som følge af blodproppen. Knud Vesterlund efterlader sig enken, Gerda Vesterlund, sønnen Jørn Vesterlund i Herning, og datteren, Else Vesterlund, på Sjælland.

   Bisættelsen har fundet sted.   Kilde: Vejle Amts Folkeblad